Eteisvärinä on sydämen yleisin rytmihäiriö, johon sairastuu jopa neljäsosa väestöstä elinaikanaan. Eteisvärinä on usein oireeton, ja paitsi merkittävin aivoinfarktin aiheuttaja, myös usein liitännäinen muihin sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksiin, kuten verenpainetautiin, sydämen vajaatoimintaan ja jopa sepelvaltimotautiin.

Eteisvärinän oireet jäävät kuitenkin monilta huomaamatta, jolloin hoitoon hakeutuminen saattaa viivästyä. Monissa tapauksissa ensimmäinen selkeä oire eteisvärinästä on aivoinfarkti. Siksi eteisvärinä on syytä tunnistaa ajoissa!

CardioSignal-sovellus kykenee tunnistamaan eteisvärinän 96 % tarkkuudella pelkästään älypuhelimen liikeantureiden avulla, eikä vaadi mitään lisälaitteita. Lataat vain sovelluksen ja mittaat. CardioSignal on sertifioitu lääkinnällinen laite CE IIa -luokassa (diagnostiset laitteet).

 

Sovelluksen saa käyttöönsä kampanjan aikana täysin ilmaiseksi 1.6.–31.7.2020 välisenä aikana. Osallistuminen kampanjaan ei velvoita sinua mihinkään, eikä vaadi maksutietojen luovutusta.

Nyt voit pysyä rauhallisin mielin kotioloissa ja todeta CardioSignal-sovelluksen avulla, onko sinun syytä hakeutua lääkärin hoidettavaksi.

Lisätiedot: https://cardiosignal.com/kesa2020/

 

PP-XAR-FI-0636-1/06-2020